Plakat konferencije kolor

Podržite konferenciju!
Preuzmite kolor ili crno-bijeli plakat
u PDF A4 formatu, odštampajte i postavite na oglasnu tablu vaše institucije...

Prva međunarodna konferencija kognitivno-bihejvioralnih terapeuta u Bosni i Hercegovini

Od 6. do 9. juna 2013. godine

Pozivamo vas da:

  • nam se pridružite u obilježavanju desete godišnjice rada na razvoju i promociji KBT-a u regionu
  • učimo zajedno od vrhunskih međunarodnih i regionalnih predavača
  • podijelite svoje psihoterapijsko znanje i iskustva sa nama
  • doživite tradicionalno bosansko-hercegovačko gostoprimstvo
  • uživate u mješavini mediteranskog, vizantijskog, otomanskog i istočnoevropskog uticaja na kulturno nasljeđe i kuhinju

I sve to po cijenama kotizacije prilagođenim našim uslovima!

Konferencija

Konferencija je organizovana pod pokroviteljstvom Evropske asocijacije za bihejvioralne i kognitivne terapije (EABCT). Oduševljeni smo i beskrajno zahvalni internacionalnim i regionalnim predavačima koji su se odazvali na naš poziv i odlučili da dođu u Bosnu i Hercegovinu, održe predavanja i radionice bez honorara i time daju svoj značajan doprins razvoju psihoterapijske prakse u Bosni i Hercegovini i regionu zapadnog balkana.

Prof. dr Paul Salkovskis, jedan od urednika knjige "Kognitivno-bihevioralna terapija za psihijatrijske probleme" i prof. dr Kelly Wilson, jedan od tvoraca Acceptance and Commitment Therapy, održaće uvodna predavanja i cjelodnevne predkonferencijske radionice, kao i učestvovati u panel diskusiji na temu "Procesi promjene u KBT: naučni status i budući pravci.” Za kompletnu listu predavača i program konferencije kliknite ovdje.

Članovi Bosansko-hercegovačkog udruženja za kognitivno-bihejvioralnu terapiju će svim učesnicima konferencije omogućiti da dožive tradicionalno bosansko-hercegovačko gostoprimstvo i uživaju u mješavini mediteranskog, vizantijskog, otomanskog i istočnoevropskog uticaja na kulturno nasljeđe i kuhinju.

U izvještaju "Travel and Tourism Competitiveness" za 2013. godinu, Bosna i Hercegovina je rangirana kao osma zemalja na svijetu po gostoprimstvu.

Pozivamo vas da nam se pridružite u obilježavanju desete godišnjice rada našeg udruženja na razvoju i promociji KBT-a u regionu, kroz zajedničko učenje od vrhunskih internacionalnih i regionalnih predavača uz direktnu razmjenu znanja i iskustava, u okviru Prve međunarodne konferencije kognitivno-bihejvioralnih terapeuta u Bosni i Hercegovini, od 6. do 9. juna 2013. godine u Banja Luci. Da se prijavite kliknite ovdje.